Preuzmite USP Cashback kartice i ostvarite pogodnosti u BBI centru, SCC i još u 75.000 partnerskih firmi

Posted By on 10 svibanj, 2017

Označite ovu objavu:

USP Cashback karticu možete preuzeti svakim radnim danom od 10:00 do 14:00h u prostorijama USP-a. Prilikom preuzimanja kartice potrebno je da u formular koji vam da neko od kolega iz USP-a upišete vaše podatke;

ime i prezime, adresa, poštanski broj, e-mail, broj telefona i JMBG.

 

Nakon što ste dobili našu karticu i uspješno se prijavili na aplikaciju ili na webu:

Na aplikaciji za mobitel (naziv aplikacije: CASHBACK) ili na www.lyoness.ba prinađite partnerske firme koje su u Vašoj blizini ili na online trgovine. Aplikacija će vam čak pokazati na karti kako da pronađete trgovinu.

(screenshot – iPhone iOS)

Na blagajni pokažite svoju karticu i Vaš povrat novca će Vam se prikazati na aplikaciji. Nakon prikupljenih 10 KM slijedi isplata novca na Vaš žiro račun.

Skupljene Shopping Points koriste za akcije i popuste partnerskih firmi koje također možete naći na aplikaciji i na webu.

Za online kupovinu se jednostavno prijavite na aplikaciju, pronađite online trgovinu, kliknite na Sada online kupovati! i sistem će prepoznati Vaš broj kartice.

Nakon svake obavljene kupovine kod većine trgovina ćete odmah dobiti SMS obavijest o registriranoj kupovini.

Povrat novca možete skupljati u bilo kojoj partnerskoj firmi i u neograničenom periodu – Vaš povrat novca nikad ne propada!

Važno je napomenuti da je, Udruženje studenta Prava jedina studentska organizacija koja je na neki način studentima omogućila pogodnosti putem povrata novca, cashback kartica te postala član Lyoness sistema.

Za više informacija kontaktirajte nas na: usp@usp.ba

 

 

Comments

comments