Potpisan ugovor o suradnji sa Institutom za razvoj mladih ” KULT”.

Posted By on 19 ožujak, 2017

Označite ovu objavu:

Dana 08.03.2017. godine Udruženje studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu potpisalo je ugovor saradnju sa Institutom za razvoj mladih ” KULT”.

Ovaj ugovor predstavlja prvi dio velikog projekta, važnog kako za Udruženje, tako i za Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu. Projekat će biti realizovan u mjesecu aprilu 2017.godine, a samoj realizaciji prethodit će prezentacija projekta koje će održati direktor Instituta mladih, Bešić Jasmin u saradnji sa Udruženjem, i što će svi studenti imati priliku da prisustvuju istim.

Realizacijom najavljenog projekta, Pravni fakultet, Udruženje studenata prava, kao i sami studenti Pravnog fakulteta, imat će dugoročnu korist.

Ovim projektom Udruženje postaje dio Lyoness sistema, koji je aktivan u 47 država širom svijeta, a možemo ponosno reći da je Udruženje postalo prva studentska asocijacija u Bosni i Hercegovini, koja će biti registrovana u softveru Lyonessa.

Od srca se zahvaljujemo direktoru Bešić Jasminu, kao i našem predsjedniku Kapur Tariku na angažmanu i potpisanoj saradnji od koje će naši studenti imati koristi i u narednim decenijama.

Comments

comments