Upute za aktivaciju USP Cashback kartice

Posted By on 15 svibanj, 2017

Označite ovu objavu:

Poštovane kolegice i kolege i svi korisnici USP Cashback kartice,

U nastavku članka pročitajte kako se aktivira i kako funkcioniše naša kartica.

Prije svega, karticu možete preuzeti u prostorijama Udruženja studenata Pravnog fakulteta u Sarajevu (u daljem tekstu: USP) svakim radnim danom od 11:00 do 14:00 sati.

1. Nakon što izrazite želju za preuzimanjem kartice, neko od kolega iz USP-a će vam dati formular koji trebate popuniti.
Stavke koje trebate popuniti su: Ime i prezime, adresa (ulica), poštanski broj, datum rođenja, jmbg, broj mobitela, E-mail adresa.

2. Po završetku popunjavanja forumlara kolega/ica će vam uručiti karticu, nakon čega je potrebno da uđete na vaš mail (koji ste upisali na formularu) te otvorite link koji je u poruci.

Link vas vodi ka stranici gdje trebate unijeti vašu šifru / password za korištenje računa cashback kartice.

– Važno je napomenuti da, kada pruzmete vašu cashback karticu, nakon stavke 2., trebate sačekati prvu subotu da bi vaša kartica bila aktivna i funkcionalna te da vam stigne e-mail za aktivaciju. Razlog tome jeste što, USP tokom svih radnih dana, od ponedjeljka do petka, sakuplja vaše prijave za kartice te ih aktivira svake subote kada se sumiraju.

(Primjer e-maila za aktivaciju)

 

3. Preuzmite aplikaciju (iOS/android) na vaš uređaj.

Za iPhone – iOS uređaje: Lyoness Mobile –

 

 Preuzmi – App store Apple

 

Za android uređaje: Cashback Card –

Preuzmi – Google play

 

 

4. Logirajte se sa vašim podatcima unutar aplikacije. (e-mail iz forumlara i šifra koju ste upisali u stavki 2.)

5. Vaša kupovina, sakupljanje poena i bodova te povrat novca može početi!

Ovako jednostavno je koristite: Kod partnerskih firmi na blagajni pokažite svoju karticu. Učinite s njom isto kao i sa svakom drugom potrošačkom karticom. Uz našu karticu dobivate više: Povrat novca pri svakoj kupovini, Shopping Points i izvanredne popuste!

Onog trenutka kad skupite 10 KM povrata sredstava od svojih kupovina, novac vam se naredni utorak vraća na vaš žiroračun.

Sva prodajna mjesta širom BiH i svijeta na kojima također možete koristiti našu karticu lojalnosti i ostvariti povrat novca pogledajte u aplikaciji na vašem uređaju.

Comments

comments