USP: Edukacija studenata uz najbolje partnere!

Posted By on 18 svibanj, 2017

Označite ovu objavu:

Udruženje studenta Pravnog fakulteta u Sarajevu organizuje radionicu Komunikacijskih vještina na temu “Govorništvo i javni nastup”. Edukacija studenta će se održati u petak, 19.05.2017. godine te će trajati od 15:00 do 19:00 sati.

Predavač ove radionice je diplomirani politolog g. Tarik Dautović koji iza sebe ima mnogo uspješnih predavanja, radionica, edukacija i motivacionih govora za mlade širom Bosne i Hercegovine.

CILJEVI EDUKACIJE

Na ovoj edukaciji usvojit ćete smjernice i upute koje će vam pomoći:
– Da spremite govor;

– Da savladate vještinu javnog nastupa (ponašanje na sceni, za govornicom, komunikacija sa publikom);

– Da savladate vještinu govorništva;

– Da usavršite svoj govor tijela;- Da usavršite prezentacijske vještine;

– Da se oslobodite straha i naučite kako kontrolisati tremu.

 

Udruženje studenata Prava sa ponosom mora istaći sponzore / partnere bez kojih ova edukacija skoro ne bi bila moguća, te im se ovim putem zahvaljujemo.

 

MBA Centar & Slatko i Slano

Generalni partner projekta

Slatko i Slano je dio MBA porodice. Predstavlja prodajne objekte u kojima možete kupiti proizvode MBA Centar d.o.o. Sarajevo. Ovo preduzeće je osnovano 1992. godine, ali sa radom je započeo 1996. godine. Preduzeće je registrovano za više djelatnosti. Međutim, osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja hljeba, peciva, sendviča, kolača i pita i ugostiteljstvo.

Slatko i slabo je urbano, veselo i toplo mjesto gdje možete uživati u izvrsno pripremljenoj hrani, posluženo sa mnogo pažnje i mjesto gdje možete svratiti na ugodnu kafu sa dragom osobom. «Mjesto koje smo zaslužili» jer Slatko i Slano stvara dobru atmosferu i pozitivnu energiju, mjesto je gdje se možemo odmoriti i opustiti u lijepom društvu.

 SLATKO I SLANO RESTAURANT
Ložionička br. 9.
tel: 033 255 552
SLATKO I SLANO RESTAURANT
Hasana Merdžanovića br. 3
tel: 033 255 558
SLATKO I SLANO BOUTIQUE
Muhameda ef. Pandže 49a
tel: 033 255 566

www.mbacentar.ba

www.slatkoislano.ba

Instagram: instagram.com/slatkoislanosarajevo


Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu

Jedni koji nas od početka podržavaju te ovom prilikom i ovaj projekat u vidu edukacije je Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu.

Ovim putem im se posebno zahvaljujemo.


Udruženje omladine IMPLUS

Udruženje omladine IMPLUS ima za cilj motivirati svaku osobu koja ima cilj da taj cilj ostvari do ličnog i profesionalnog usavršavanja kao budućih lidera.


 

Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu

Naravno, moramo se i zahvaliti našem fakultetu koji nam je ustupio prostoriju za održavanje ove radionice / edukacije te pomagao na druge načine.

 

Comments

comments